Find svar på spørgsmål om UniBox

Generelt


Har du generelle spørgsmål omkring UniBox - som forskellen på UniBox og Interline og om den kan køre offline? Læs med her og få svaret.

Den primære forskel på de to printprogrammer er, at Interline er en Windows-baseret software, som du installerer lokalt på maskinen. UniBox er en server, hvor man skaber forbindelse til for at printe labels.

Der skal være adgang til internettet minimum en gang dagligt i en periode, så der er tid til at overføre data og hente eventuelle opdateringer. Men derudover kan en UniBox godt fungere offline.

Om UniBox


Vi har forskellige løsninger, hvor UniBox er en af dem. Bliv klogere på hvad sådan én kan lige her.

En UniBox er en lille printserver, der printer labels.

Du har mulighed for at få en installeret eller benytte en, vi stiller til rådighed. Hvis du har din egen UniBox, vil dit ERP-system eller websystem kontakte serveren, som responderer med en label.

Ved brug af vores UniBox vil der blive responderet med et print, som enten kan sendes direkte til printeren eller som du selv kan videresende til egen printer.

En UniBox er en god løsning, hvis du har behov for en integreret løsning. Du skal kontakte din sælger eller GLS IT Support, hvis du har et ønske om UniBox. Det kræver en del forberedelse at få den sat op.

En UniBox kan sættes op til alle systemer, hvis det er i stand til at generere en ordrefil i korrekt format.

Når du har talt med GLS IT Support eller din sælger, så hjælper vi med en løsning - enten din egen UniBox eller en af vores.

Du vil få tilsendt dokumentation, så du kan se, hvad en UniBox kræver fra din side. Blandt andet skal dine udviklere skabe en forbindelse til serveren.

Hvis du får din egen UniBox, er det typisk i et virtuelt miljø, den bliver installeret.

Hvis du har fået en fysisk maskine, skal den placeres i jeres serverrum og tilkobles internettet. Har du brug for hjælp, står vi selvfølgelig til rådighed.

Prøv at genstarte den. Det løser en del udfordringer. Er du i tvivl om hvordan eller virker det ikke, så kontakt GLS IT Support.

Printere


Bruger du i forvejen en Unibox, men er i tvivl om hvordan det fungerer med printere? Så læs med her - du finder svar på, hvilke printere man kan bruge og hvordan printere sættes op i systemet.

Dette skal gøres via printer cups i webbrowseren. Det er muligt at tilføje og fjerne de printere, som du ønsker at bruge.

Du kan bruge forskellige typer printere. Vi anbefaler dog at benytte zpl print (f.eks. en Zebra ZD420.)