Find svar på generelle spørgsmål

PakkeShop


Find ud af, hvor store dine pakker må være, hvor meget de må veje, og hvor længe vi opbevarer dem, når du skal sende en pakke til afhentning i en af vores PakkeShops.

Pakker til GLS PakkeShops må ikke veje over 20kg. Pakkens omkreds + længste side må maks. være 300 cm. Længden må max være 200 cm.
En pakke, der venter på at kunden henter den, bliver liggende i vores PakkeShop i 10 hverdage.

Printere


Er du i tvivl om, hvilken printer du skal bruge, hvor store dine labels må være, eller hvor du får fat i en printer eller labels henne? Find svaret herunder.

GLS anbefaler en Zebra ZD420. Den kan købes hos GLS salg eller GLS IT Supporten.

Hvis du har en Zebra ZD420 printer og har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte GLS IT Support.

Hvis du ønsker at benytte en Brother printer, så anbefaler vi en QL-1100 printer. Den skal købes ved Brother (salg@brother.dk). Denne supporterer vi desværre ikke. Hvis du ønsker hjælp til denne, så skal du henvende dig hos Brother.

Du kan købe en Zebra ZD420 printer ved GLS.Kontakt enten GLS IT Support eller vores salgsafdeling.

En Brother QL-1100 skal købes igennem Brother på salg@brother.dk.

En standard GLS label printet på en Zebra printer er A6 format – dvs. 4x6 tommer eller 101,6 x 152,4 mm.
Labels til en Zebra GK420D eller ZD420 kan du købe hos GLS. For at købe dem, skal du logge ind på vores kundeportal med dit login til YourGLS. Har du spørgsmål til størrelse eller andet, kan du kontakte vores salgsafdeling.
Det er ikke nødvendigt med en labelprinter. Du kan sagtens printe på en almindelig A4-printer, der kan tilpasse sit printformat til A6 eller du kan folde et A4-papir. Har du brug for plastiklommer til at sætte labelen fast på pakken, kan du købe disse via kundeportalen (benyt dit login til YourGLS) eller vores salgsafdeling.
På en Windows-pc skal du under kontrolpanelet finde ”Enheder og printere”. Der finder du din labelprinter og højre klikker. Vælg printeregenskaber. På fanen ”Generelt” vælger du Indstillinger nederst. Under ”Papirformat” kan du sætte størrelsen til tommer og skrive 4 i bredden og 6 i højden. Hvis det er i millimeter, skal tallene være 101,6 i bredde og 152,4 i højde.

Andet


Oplever du ind i mellem at dit postnummer melder fejl i systemet? Eller er du i tvivl, om din udenlandske modtager får besked om pakken? Læs mere omkring disse emner her.

Hvis postnummeret ikke virker i vores system, er det højst sandsynligt et erhvervspostnummer eller et ”postboks”-postnummer. Du skal i stedet finde et postnummer, der passer til den gadeadresse, du ønsker at sende til.

Ved svenske adresser kan du med fordele bruge www.postnummerservice.se, for at finde det korrekte postnummer.

Til Norge kan du med fordele bruge www.bring.no.

Hvis pakken skal leveres i et land, der tilbyder FlexDeliveryService, så får din kunde besked ved levering med Flex.